Roger Ekström ny styrelseordförande i HomeQ

Den snabbväxande uthyrningsplattformen för fastighetsbolag, HomeQ, tillsätter fastighetsprofilen Roger Ekström som ny styrelseordförande.

29 januari 2020 11:41

Detta som ett led i att professionalisera styrelsen och förbereda bolaget inför nästa tillväxtfas.

Roger Ekström, som har en rad styrelseuppdrag, bland annat som ordförande i Linköpings HC och tidigare vice vd i Fastighets AB L E Lundberg, tar över ordförandeklubban efter grundaren Hedi Kurda, som fortsätter som vd och styrelseledamot.

"Vi har vuxit snabbt och har under 2019 knutit till oss bolag som Stena Fastigheter, Wallenstam och Skandia Fastigheter. Vi känner oss mogna för ett mer strukturerat styrelsearbete. Roger är en fantastisk person, både personligt och erfarenhetsmässigt. Han kommer tillföra stort värde med sin branschkunskap och erfarenhet av att leda styrelser. Att han är en Linköpings-profil är givetvis en bonus för oss med rötter i Linköping!" säger Hedi Kurda, vd och grundare.

Roger Ekström kommer att leda en styrelse bestående grundarbröderna Kurda och investerarrepresentanten Edward Åhman, från familjen Åhman.

"HomeQ är ett spännande bolag med en väldigt bra produkt. Det ligger samtidigt rätt i tiden med fastighetsägare som har allt högre krav på specialiserade system och en bostadsbrist som bara blir svårare på en fragmenterad marknad. Det känns även kul att jobba med Hedi, jag var en av de första fastighetsägare HomeQ träffade när jag var på Lundbergs. Cirkeln är sluten!" säger Roger Ekström, ny styrelseordförande i HomeQ.

Bolaget meddelar samtidigt att fler tillskott till styrelsen är att vänta under 2020.

Kontakt

Hedi Kurda, vd
 
hedi@homeq.se

Roger Ekström, Ordförande

roger.ekstrom@solebokonsult.se

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
HomeQ