Odd Molly flyttar in hos Almroths i Norrköping.


Odd Molly satsar ytterligare på sin e-handel och väljer att lägga all logistik och distribution hos Almroths i Norrköping.

"Att de väljer oss är det ett bevis på att vi har, förutom den geografiska fördelen, även kunskapen och erfarenheten av att ta hand om denna typ av större e-handelskunder." säger Emil Swensson, Logistikchef e-handel på Almroths.

Uppdraget innebär att Almroths kommer sköta distribution till de cirka 40 länder som Odd Molly säljs i.

"Samarbetet med Almroths möjliggör för Odd Molly att fortsätta optimera vårt flöde på ett hållbart sätt, vi tror på Norrköping som ett starkt geografiskt logistikläge och ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med Almroths" Säger Elin Carlander, Head of Logistics Odd Molly Int AB.

"Efterfrågan av våra tjänster ökar nu och vi ser fram emot att etablera ett nytt hållbart logistikcenter om 30 000 kvm vid Norrköpings södra infart. Etableringen förväntas att generera omkring 500 nya arbetstillfällen" avslutar Emil.

---

OM ODD MOLLY
Odd Molly är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer mode med ett tydligt stilkoncept. Bolagets produkter säljs via egna kanaler samt via egna säljare och externa agenter och licenstagare till återförsäljare. Bolaget har även egna fysiska butiker samt butiker som drivs av partners på utvalda marknader. Odd Mollys aktie handlas på Nasdaq Stockholm, small cap.

OM ALMROTHS
Almroths är specialiserade på logistiktjänster med syfte att sammanföra och erbjuda service-, lager- och transporttjänster på den nordiska marknaden med ett globalt perspektiv. Almroths, med säte i Norrköping, grundades 1930 och har under 2000-talet utvecklats ifrån en renodlad flytt- och transportfirma till dagens breda logistikbolag.