Norrköpingsbolaget Synlig säljs till Visma-koncernen

Visma förvärvar genom dotterbolaget Wikinggruppen Norrköpingsföretaget Synlig AB som är specialiserade på att hjälpa e-handlare att öka sin försäljning.

8 mars 2019 16:29

Wikinggruppen stärker därigenom ytterligare sitt erbjudande av kompletta lösningar inom e-handel då man genom förvärvet nu även kan erbjuda sökmotoroptimering, digital annonsering och mediestrategier till sina kunder.
För att driva en effektiv och lönsam e-handel idag 2019 krävs en solid men även flexibel plattform samt ett team som klarar av att skapa ett optimalt och kostnadseffektivt flöde kring allt ifrån att driva besökstrafik, konvertering av trafiken till betalande kunder, orderhantering, logistik och administration.

– I princip all service och kompetens man behöver som e-handlare kommer nu att finnas tillgängligt under samma tak vilket gör att det blir enklare att utveckla sin e-handel och få den att nå sin maximala potential säger Jonte Bergman, VD på Wikinggruppen.

– Både för oss och våra kunder var affären strategiskt rätt. En ökande andel av våra kunder har sin e-handel hos Wikinggruppen idag och vi kan se en bra resultatutveckling i de butiker som vi hjälpt med den digitala marknadsföringen. Att verksamheten nu blir en del av Wikinggruppens samlade kompetens kommer leda till ökade möjligheter för de e-handlare som vill öka sin försäljning konstaterar Synligs båda grundare Tim Svensson och Wiktor Söderström.

Synlig kommer att fortsatt ha ett kontor i Norrköping, men kommer att ingå som en del i Wikinggruppen samt därmed indirekt bli en del av Visma koncernen.

För mer information, kontakta:
Jonte Bergman, vd Wikinggruppen, 0650-48 52 01
Wiktor Söderström, vd Synlig AB, 0708-925 400

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Wiktor Söderström