Linköpingbaserade Attentec AB utsett till nationell vinnare i European Business Awards 2019

18 september 2019 16:29
Attentec AB har utsetts till "National Winner" för Sverige i kategorin The Workplace and People Development Award, arrangerad av European Business Awards, en av världens största företagstävlingar.

Attentec valdes bland 2 753 företag som anses vara "Ones to Watch" och nu har företaget utsetts till nationell vinnare av en oberoende jury bestående av ledande företagsledare, politiker och akademiker. Attentec är bäst i Sverige i kategorin The Workplace and People Development Award. Attentec är en av tio nationella vinnare utvalda från 109 företag från Sverige i 18 olika kategorier.

Attentec har alltid strävat efter att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade människor. Attentec ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och trivas på sin arbetsplats och hjälper samtidigt kunderna så att de blir världsledande med innovativ teknik.

De nationella vinnarna från varje land kommer att ytterligare bedömas i sina olika kategorier och de slutliga vinnarna presenteras vid den europeiska galaceremonin i Warszawa den 3:e december.

Adrian Tripp, VD för European Business Awards, säger:

"Det är en stor framgång och Attentec är en enastående ledare inom sitt område. Att bli vald till nationell vinnare innebär att du visar förmåga till stor innovation, etik och framgång och är ett av de bästa företagen i Europa. Vi önskar Attentec lycka till i finalen."

Samtliga vinnare från alla länder är nu listade på hemsidan för European Business Awards: www.businessawardseurope.com

Om Attentec
Attentec grundades i Linköping 2005 men har sedan dess växt och finns nu i även Stockholm och Oslo. Attentec är en lösningsleverantör specialiserad på internet of things och streaming media.

Om EBA:
European Business Awards är nu inne på sitt 12: e år och tävlingens främsta syfte är att ge erkännande och marknadsföring till framgångsrika företag runt om i Europa och därtill stärka nätverkandet mellan dessa företag. EBA har i år engagerat över 120 000 företag från 33 länder.
Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ella Andersson, Attentec