Framgångsrik Försäljning och Xtreme Insights i samarbete

Framgångsrik Försäljning i Sverige ingår samarbete med det välrenommerade bolaget Xtreme Insight och lanserar tillsammans Framgångsrika Marknadsundersökningar.

23 september 2019 09:37

Vi har länge noterat att det saknas tillräckligt bra marknadsundersökningsverktyg säger Johan Lindahl och Fredrik Jensen på Framgångsrik Försäljning. Vi har utbildat över 250 företag under sista 4 åren och vi upptäckte tidigt att många företag jobbar med analytiska undersökningar. Dock saknas ofta helt det operativa perspektivet, där man löpande identifierar missnöjda kunder och metodiskt jobbar för att vända dem till ambassadörer.

Xtreme Insight genomför marknadsundersökningar i 29 länder och tillsammans kommer vi nu utöver traditionella systematiska undersökningar även att kunna erbjuda marknaden unika operativa metoder som skapar nöjda kunder fortsätter Johan och Fredrik.

Vi är oerhört stolta över att inleda ett samarbete med Framgångsrik Försäljning säger Per Davidson, styrelseordförande på Xtreme Insights. Vi attraheras av deras beteendevetenskapliga approach och att utveckla människor till sitt bästa jag. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet kommer vi tillsammans att kunna erbjuda marknaden nya unika metoder som hjälper företagen att utvecklas och inte minst öka sin kundnöjdhet och försäljning avslutar Per Davidson.

För mer information kontakta
Johan Lindahl, Framgångsrik Försäljning i Sverige AB
0700 – 91 22 00 johan@framgangsrikforsaljning.se

Per Davidson, Xtreme Insight AB
0709-60 01 00, per@xtreme.se

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Framgångsrik Försäljning i Sverige AB