Tre stora nya prestigefyllda galauppdrag till ActiPro Event

Pandemiåren har betytt en utmaning för alla företag i eventbyråbranschen och vi kan konstatera att det hänt en del i denna bransch dessa år och ett antal företag i branschen finns ej verksamma längre. För de eventföretag som har klarat pandemiåren finns nu riktigt bra och intressanta möjligheter framåt då efterfrågan och behovet för att göra olika kund/personalevents är otroligt stora.

Pressmeddelanden 28 mars 2022 13:12
Det här är ett pressmeddelande. Texten är inskickad av företaget.

ActiPro Event tecknar avtal för tre nya galauppdrag

Det är nu klart att ActiPro Event får uppdragen och tecknar avtal för att ta över eventproduktionerna både för Norrköping och Linköping Näringslivsgalor. Avtalet är tecknat med Öst Media AB som är rättighetsägare till arrangemangen. De två Näringslivsgalorna är stora samlingspunkter för näringslivets företrädare i de båda städerna. För 2022 arrangeras Norrköping Näringslivsgala den 5 maj på Louis De Geer och Linköping Näringslivsgala arrangeras den 23 september på Konsert & Kongress. På galorna riktas strålkastarna mot framgångsrika och inspirerande förebilder och här premieras tillväxt, hållbarhet, mod och innovationskraft.

ActiPro Event tecknar nu även avtal med Tjustgalans ekonomiska förening att eventproducera den uppskattade och väl etablerade Tjustgalan som har arrangerats sedan 2002. Tjustgalan 2022 arrangeras den 24 september på Gränsö Slott och är hela Tjustbygdens största mötesplats för näringslivet.

”Det känns fantastiskt kul och en härlig utmaning att tillsammans med mitt fantastiska team få dessa prestigefyllda uppdrag för galorna som betyder så mycket för de olika städerna”, kommenterar Fredrik Johnson VD i ActiPro Event AB.

ActiPro Event har bra erfarenheter från att arrangera galor och företaget har bl a eventproducerat Topp 100:s Idrottsgala i Linköping i 19 år samt uppdraget att eventproducera Motalagalan i sju år.


Ämnen du kan följa