Pärnilla byter spår – säljer sitt Moore

Hon vill inte göra något halvdant och hon brinner egentligen för Moore. Men i våras bestämde sig Pärnilla Moore för att sälja inredningsbutiken Moore och helhjärtat satsa på Elon.

27 juni 2017 09:28

Det var ett svårt beslut. För sju år sedan startade Pärnilla Moore inredningsbutiken Moore i Västervik. Tanken var att hon och hennes bror gemensamt skulle driva både Elon och Moore, men för några år sedan blev Pärnilla ensam ägare till båda butikerna.

– Jag brinner egentligen supermycket för inredning, men jag hinner inte med allt, det blir för mycket. Jag var tvungen att välja väg, säger hon.

Pärnilla Moore har funderat på att sälja under en längre tid.

– Nu känns det väldigt bra. Jag våndades en del, men när jag väl har tagit ett beslut så går jag in för det.

Elon, som tidigare hette Kylteknik, startades av Pärnilla Moores far. Pärnilla har själv arbetat i företaget i 20 års tid.

– Nu kommer jag att ha tid att utveckla vårt familjföretag Elon.

När Elons kökssäljare slutade för några veckor sen så uppenbarade sig nya möjligheter för Pärnilla Moore.

– Jag har ritat kök i en massa år och nu har jag faktiskt börjat rita kök igen. Det blir ett sätt för mig att kunna jobba vidare med inredning.

Inredningsbutiken Moore kommer att fortsätta heta Moore living concept store även i fortsättning. Butiken kommer också att ligga kvar i samma lokaler som tidigare. Den nya ägaren är en barndomsvän till Pärnilla Moore.

– Jag tror att de kommer att förvalta Moore på ett bra sätt.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Karin Hertz

Ämnen du kan följa