Susanna Roback

Susanna Roback blir ny vd för Norrevo Fastigheter AB.

29 januari 2019 13:01

Norrevo Fastigheter äger, förvaltar och hyr in ändamålsenliga lokaler till verksamheterna inom Norrköpings kommun. I det uppdraget ingår renovering och ombyggnad av lokaler och även byggandet av nya lokaler när sådana behov uppstår. I Norrevos fastigheter går barnen i skolan, tas gamla och sjuka om hand och människor upplever sport och kultur på nära håll. Fastigheterna rymmer även arbetsplatser till en stor del av Norrköpings kommuns cirka 11 000 medarbetare.

– Vi glada över att vi rekryterat Susanna till att leda det fortsatta arbetet med utveckla Norrevo. Susanna har en betydande erfarenhet av att utveckla och förvalta offentliga fastigheter, säger Mårten Arnberg (S), styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB.

Norrevos vision och drivkraft är att skapa förutsättningar för hållbara, trygga och pedagogiska miljöer för ett levande Norrköping.

– Jag är mycket glad över att få förtroendet och möjligheten att leda Norrevo och tillsammans med medarbetare, kunder och styrelse ta nästa steg i företagets utveckling. Tillsammans ska vi skapa förutsättningar för mer hållbara, trygga och pedagogiska miljöer i Norrköping, säger Susanna Roback, tillträdande vd, Norrevo Fastigheter AB.

Susanna har en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. Idag är hon verksam som fastighetschef och tillförordnad vd för Lejonfastigheter AB. Tidigare har hon bland annat varit chef för FM centrum inom Region Östergötland samt regionchef och affärschef inom Riksbyggen.

Susanna Roback tillträder befattningen den 11 mars.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!