Tyngsta priset till byn

Ett företag från Norrköping tog hem det tyngsta priset under Agda-galan.

22 april 2016 20:00

Under torsdagen hölls den tionde upplagan av Agda-galan, en marknadsföringsgala som anordnas av föreningen Marknadsföringen i Östergötland. Galan hålls varje år för att uppmärksamma och prisa de främsta inom marknadsföring i länet.

I år gick det som anses vara det tyngsta priset, årets Kampanj och därigenom också årets Marknadsförare, till ett Norrköpingsföretag; Byn kommunikationsbyrå. Vann gjorde de med sin kampanj för fastigheten Gamlebro/Yllefabriken i Norrköping. Kampanjen var en ljusinstallation som ingick i Norrköping light festival, något som fick stort genomslag i framförallt sociala medier.

I sin nominering till vinsten uppmärksammade juryn bland annat kommunikationsbyråns fingertoppskänsla i utförandet och att de lyckats få en stark idé att leva upp till förväntningarna.

Priserna i kategorin Produktion och Design gick även de till Norrköping. Filmkollektivet Crazy pictures plockade hem det första priset för sina reklamfilmer till Media markt och designpriset gick till reklambyrån Edith och Björnen för deras samarbete med Mjärdevi science park och East Sweden hack.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!