Joachim Lindström och Filip Ummer från Ideal of Sweden ska satsa på håraccessoarer tillsammans med Isabella Löwengrip. Det nya företaget heter Hermine Hold och startar försäljning hösten 2018.

– Vi har stött ihop med Isabella Löwengrip flera gånger och när hon presenterade idén om håraccessoarer tyckte vi den lät bra, säger Joachim Lindström, VD Ideal of Sweden.

– Vi ser fram mot att bygga bolag tillsammans med henne där mode och marknadsföring står i fokus och nu har vi väldigt mycket att göra för att komma igång med försäljningen efter sommaren.

Artikelbild

| Joachim Lindström och Filip Ummer blir hälftenägare i Hermine Hold som säljer håraccessoarer.

Ideal of Sweden har de senaste åren vuxit kraftigt på trendriktiga mobilplånböcker. 2018 beräknas bolaget omsätta cirka 400 miljoner kronor. Entreprenörerna Isabella Löwengrip, Joachim Lindström och Filip Ummer har goda kunskaper om e-handel och hur man smartast använder sociala medier för att accelerera tillväxt.

– Det här är ett nischat produktområde där vi ser stora möjligheter. De närmaste veckorna ska vi rekrytera fem personer i Stockholm till Hermine Hold, säger Joachim Lindström.

Hermine Hold tar under sommaren in tio miljoner kronor för att bygga företaget. Bolaget ägs till 50 procent av Isabella Löwengrips bolag Nordich Tech House och den andra halvan kontrolleras av Barbaresco holding AB som ägs av Joachim Lindström och Filip Ummer.

– Vi har redan leverantörer i Kina klara. Isabella Löwengrip kommer att arbeta operativt i Hermine Hold och jag ska vara rådgivare med styrelseplats, säger Joachim Lindström.