Här är nya stället i Knäppingsborg

I maj öppnar Pigeon Street – "bakgatan" med vegetarisk inriktning.

6 mars 2019 14:22

Det är ägarna till Kvarterskrogen Asken (Carina Carlqvist, Johannes Andersson och Carl Franzén) som skapat det nya konceptet i lokalerna där Fiskmagasinet och Enjoy låg tidigare i Knäppingsborg.

Läs mer:Nu är det nästan klart!

I ett pressmeddelande som skickades ut på onsdagen beskrevs det nya stället så här:

"Förvandlingen av lokalerna har pågått en längre tid och snart fylls det anrika flaggskeppet med nya influenser och mattrender. Pigeon Street blir ”bakgatan” där otippade smaker möts och presenteras genom streetfood och dryck. Utbudet kommer att vara enkelt, vällagat, lekfullt och med en tydlig vegetarisk inriktning".

Fastighetsägaren Castellum är mycket nöjda med att etablera ännu ett nytt koncept i Knäppingsborg – i början av februari öppnades även Tinas Café å Sånt i kvarteret som varit väldigt välbesökt.

Vad kan vi då förvänta oss av Pigeon Street? Enligt pressmeddelandet kommer stort fokus att ligga på bardelen, där Jakob Bravo och Robin Nockmar håller i taktpinnen. "Målet är att sprida cocktailkulturen i Norrköping samt att bygga upp ett intresse för utelivet och allt som kommer med det. På Pigeon Street kommer drinkarna att serveras med inspiration tagen från kända gator och områden runt om i hela världen. Gästerna kommer att tas med på en resa och bjudas på intressanta historier och anekdoter genom tid och smak och som sträcker sig runt hela jorden", kan man läsa.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Carolina Nilsson