23-åriga Felicia Thell Björkman är butikschef på Netto i Domino i Norrköping och hon är nominerad i kategorin Årets ledare på Handelsgalan 2018.

– Det här känns jättestort, säger Felicia Thell Björkman och spricker upp i ett stort leende.

– Väldigt rolig att vara nominerad och jag är både nervös och taggad inför galan.

Felicia Thell Björkman började jobba i butik redan under gymnasiet och blev säljledare när hon klev in på Netto. Sedan i våras är hon butikschef och tillsammans med 12 medarbetare kan hon stolt säga att Nettoaffären i Domino är den med bäst omsättning i hela distriktet.

– Egentligen har jag världens lättaste jobb för alla medarbetare vet vad som ska göras och alla hjälps åt. Vi har bra checklistor och mycket är centralstyrt och lätt att följa upp, säger Felicia Thell Björkman.

Vid sidan om butikschefsjobbet är Felicia öppningsledare. Det innebär att hon reser runt och leder arbetet när nya affärer ska starta eller renoveras.

Felicia gör ingen hemlighet av att hon vill fortsätta klättra inom kedjan och den här veckan börjar hon en traineeutbildning för mer avancerade uppgifter i framtiden.

– Jag hoppas jag blir distriktschef så småningom. Jag är ödmjuk inför min ledarroll och vill vara mer ledare än chef, säger Felicia Thell Björkman.

Hur är en bra dag på jobbet?

– Då har vi hunnit med allt dagen innan. Leveranserna kommer i tid och när alla rutiner sitter har vi roligt ihop.

Fotnot: De nominerade i kategorin Årets ledare: Felicia Thell Björkman, Netto Galleria Domino, Annaly Ayla, Kicks Mirum galleria och Linn Perlström, Rituals Linden köpcentrum.