En av dem blir Årets Nyföretagare

Nu är det dags att utse Årets Nyföretagare i västra Östergötland. Fyra entreprenörer i vitt skilda branscher har nominerats.

25 oktober 2018 05:00

Nyföretagarcentrum uppger i ett pressmeddelande att de har som mål att sporra fler till att starta livskraftiga företag. De vill därför synliggöra dem som lyckats med sitt företagande, men också sporra dem som har planer på att starta eget.

De nominerade entreprenörerna i år är: Caroline William, Motala Djurklinik AB, Emma Filipsson, Dream Designs i Motala AB, Jonas Kolmgren på Pinchos i Motala, samt Mia Bremer på Restaurang Hörnet i Vadstena. Det är styrelsen för Nyföretagarcentrum i Västra Östergötland som utser en vinnare tisdagen den sjätte november, i samband med Nyföretagarkvällen på Drottninggatan 50.

Därefter väntar en tävling på nationell nivå. Då tre av finalisterna även uppfyller kriterierna för Årets unga nyföretagare i Sverige, kommer de också att nomineras till en nationell tävling som i fjol vanns av Filip Printzell från Städarna i Motala. Även han finns på plats under kvällen för att prata om sina erfarenheter.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Rita Furbring

Ämnen du kan följa