Gömde cannabis i kalsongerna

Den 28-årige mannen – som enligt polisen har gängkoppling – gömde drygt 20 gram cannabis i sina kalsonger. Nu har han åtalats.

4 september 2018 22:00

Den 10 augusti i år stoppade polisen en personbil i Tannefors. På passagerarplats satt en 28-årig man som enligt polisen har koppling till X-team – en supportergrupp till det kriminella mc-gänget Bandidos.

Polisen bestämde sig för att göra en husrannsakan i bilen och hittade då misstänkt narkotika. Polisen hittade även ett knogjärn. I en väska som låg i bilen hittade polisen två tröjor som var märkta "Support X-team". Polisen valde även att visitera 28-åringen och upptäckte då att han hade gömt 23 gram cannabis i sina kalsonger. Vid en efterföljande husrannsakan i 28-åringens bostad hittade polisen drygt 190 gram amfetamin och 40 gram cannabis.

28-åringen, som sitter häktad i väntan på rättegång, har nu åtalats för en rad brott, bland annat narkotikabrott och brott mot knivlagen. I förhör har den åtalade, som även åtalas för flera andra narkotikabrott som han enligt åklagaren gjort sig skyldig till under det senaste året, gjort vissa medgivanden. 28-åringen ska enligt åklagaren även tidigare ha varit beväpnad med knogjärn.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Fredrik Quist

Ämnen du kan följa