Annons

Där träning förknippas med glädje och gemenskap

Med träningsglädje som ledord har Campushallen utökat sin verksamhet och kan nu erbjuda ytterligare en anläggning i Linköping.

Native 14 september 2021 18:37
Detta är en annons som är köpt av ett företag.

I den nya innerstadsmiljön Ebbepark, belägen mitt i Linköping mellan universitetet och centrum, har Campushallen Ebbepark nu slagit upp portarna till ytterligare en anläggning. Pia Carlsson har arbetat på Campushallen i elva år och har varit delaktig under hela resan från det första telefonsamtalet för sex år sedan till den färdiga anläggningen i Ebbepark. Idag är hon verksamhetschef för Campushallen som driver anläggningarna Vallastaden på campusområdet och Ebbepark. 

— Jag har alltid haft ett intresse för en aktiv livsstil och att få chansen att vara delaktig i ett så stort projekt som att öppna Campushallen Ebbepark känns väldigt roligt. Vi har redan från start haft möjlighet att påverka och anpassa anläggningen för att göra den så bra som möjligt. Det har varit en spännande resa, berättar Pia. 

Området Ebbepark kommer att kunna erbjuda det mesta för såväl boende som företag. 

— De första hyresgästerna har flyttat in och allt fler företag börjar komma i ordning här i lokalerna runt omkring. Det är kul att se hur området växer fram, ett steg i taget, och vi ville göra det möjligt att kunna träna nära sitt hem eller där man jobbar, berättar Pia och fortsätter: 

— Vi upplevde att det var en vit fläck på kartan och att verksamheter likt vår saknades i detta område. Vi ville därför öppna en anläggning med god lokalförankring och som alla, oavsett ålder eller träningsnivå, känner är en naturlig plats att gå till. Här är det träningsglädje som står i fokus vare sig det är första gången man tränar eller om man är världsmästare i tyngdlyftning. Vi är en prestigelös träningsanläggning med ett brett utbud av träningsmöjligheter. 

Utökade möjligheter 
Campushallen Ebbepark kan erbjuda en komplett anläggning anpassad efter nutidens träning med en fullstor multihall, gym, gruppträning, personliga tränare, massage och fysioterapeuter. För den som är intresserad av yoga och annan body&mind-inspirerad träning finns det en grupplokal anpassad just efter den träningsformen med ljudisolering, mjukt golv, harmonisk färgsättning och dämpad belysning. Och andra sidan finns det även en lokal anpassad efter träning med mer fart och fläkt. 

— Med vårt breda utbud av pass och gruppträning finns det något för alla, vare sig man önskar högintensivt eller lågintensivt, med eller utan redskap. Lokalerna är anpassade efter önskade behov och vi kan nu även lägga ett större fokus på träning i mindre grupper för att ge mer personlig coaching och feedback, berättar Pia.

Multihallen med betoning på multi 
Den fullstora multihallen är något som länge varit eftertraktat. Här kan föreningar hyra in sig för att nyttja hallen till såväl träningar som matcher. Hallen har en läktarkapacitet på cirka trehundra och med hjälp av vikbara väggar går hallen även att dela upp och förminska, något som blivit uppskattat av de skolor som nyttjar lokalen för idrottslektioner. 

— Den nya multihallen har gjort att vi kan ha en större uthyrningsverksamhet än tidigare. Den är förberedd för många olika sporter, men fungerar precis lika bra även för gruppträningar. Hallens storlek och anpassningsmöjligheter gör att den passar både privatpersoner och föreningar, menar Pia. 

Något för alla 
Med anläggningens mer generösa öppettider hoppas Pia kunna möta människors behov, var de än befinner sig i livet. Oavsett om det är den äldre mannen som prioriterar träning med kamrater och som uppskattar gemenskapen och den nya bastun, eller om det är kvinnan mitt i livet som kämpar med livspuzzlet och som ser en timme på gymmet som en lugn stund för sig själv så hoppas Pia att Campushallen Ebbepark ska kännas som Min träningsanläggning

— Träning fungerar som en social gemenskap, oavsett om du känner de du tränar med eller inte. Dessutom mår vi bättre rent fysiskt av att röra på oss. Att gå till Campushallen Ebbepark ska vara förknippat med träningsglädje, vilken nivå du än väljer att träna på, avslutar Pia. 

Campushallen Ebbepark

Vill du veta mer eller komma i kontakt med Campushallen Ebbepark? 

Adress: 
Ebbegatan 11
582 13 Linköping

Telefon: 
013-10 08 72

Mejladress:
reception@campushallen.se

 

www.campushallen.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Affärsliv.