En av flygbranschens bästa utbildningar.

Där hela utbildningen baseras på att skapa den optimala trafikflygaren, börjar nu Greybird Danmark att etablera sig även i Sverige. Med sin speciellt anpassade trafikflygarutbildning, utbildas nya piloter, som är redo att gå rakt in i arbetslivet.

Genom att knyta samman Danmark och Sverige ökar det möjligheterna för elever att flyga längre distanser under utbildning. Det är viktigt att ge eleverna en verklig bild av arbetslivet. Det förbereder dem, och ökar möjligheterna för piloterna att få jobb.

GreyBird är också i startfasen med sitt egna AOC (Air Operator Certificate), som kan ge elever ytterligare en yrkesmöjlighet, en stark motivation från start.

För de elever som är intresserade att starta sin flygutbildning i Sverige kommer informationsmöten att hållas den 19 samt 20 april på Eskilstuna och Trollhättan flygplats, där baserna kommer att öppnas. Läs mer på www.greybird.se

Vi kan nu erbjuda en av marknadens bästa pilotutbildning även i Sverige, där vi endast är intresserad av att göra en flygbolagsanpassad utbildning. Där kvalité och kontinuitet är de viktigaste komponenterna, säger Greybird`s CEO och direktör Søren Møller.