Norrköping den 20161128

Två lokala redovisningsbyråer bildar modern byrå tillsammans med erkända entreprenörer. Tillsammans vill vi ge den traditionella byrån ett nytt ansikte!

Ekonomibryggan och Nitch slår ihop sina verksamheter med stöd av HS Group och blir NISTRA. Efter sammanslagningen den 1/12 2016 har byrån 6 medarbetare med en målsättning att bli dubbelt så många inom 2 år.

Bakom Nistra står två auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i Far med nästan 40 års gemensam erfarenhet från arbete på revisions- och redovisningsbyråer; Henrik Karlstrand, tidigare VD för Nitch, samt Annika Ljungberg, tidigare VD för Ekonomibryggan i Norrköping. Ytterligare delägare är entreprenörerna Christoffer Sjögren och Ulrik Hollman, via sitt gemensamma bolag HS Group, som sedan tidigare är ägare av Städarna Sverige och delägare i iDeal of Sweden.

Annika Ljungberg, tidigare VD på Ekonomibryggan blir VD på Nistra:
"Det är ett naturligt steg i vår tillväxtplan att slå oss ihop med starka samarbetspartners och bilda Nistra - med Henriks gedigna erfarenhet från redovisningsbranschen och Ulrik och Christoffers entreprenörsanda har vi en stabil grund för att skapa en väldigt stark framtidsbyrå."

Henrik Karlstrand "Nistra kommer att ha ett starkt fokus på rådgivning till företag och företagsledare med tyngdpunkten på det personliga mötet. Samtidigt som de traditionella redovisningstjänsterna kan hanteras via moderna arbetsverktyg och skräddarsydda lösningar, vill vi vara en rådgivare med kundens verksamhet i fokus."

"Ur ett kundperspektiv har vi sett att det finns otroligt mycket att göra i redovisningsbranschen både vad gäller kvalitet på redovisningen och effektivisering av ekonomiadministrationen. Dessutom är det en rätt tråkig bransch som vi vill göra roligare." säger Ulrik Hollman.

Annika Ljungberg
0723-197500
annika@nistra.se

Henrik Karlstrand
0707 - 346616
henrik@nistra.se

Nistra AB
Repslagaregatan 19
602 25 Norrköping