Pressrelease Partille 2016-12-05

Städarna förvärvar Systrarna Tork ABs Städverksamhet!


Den 1 december 2016 förvärvade Städarna i Göteborg AB det välrenommerade företaget Systrarna Tork AB.

Systrarna Tork AB grundades 2007 av Ingalill Fägerhielm. Bolaget har byggts långsiktigt med ett stor fokus på kvalitet. Bolaget hjälper idag ett 70-tal privatkunder med deras städning.

"-Att fortsätta växa i Göteborg är ett naturligt steg i vår långsiktiga plan. Vi är mycket stolta över möjligheten att förvärva Systrarna Tork AB. Vi har bedrivit verksamhet i Göteborg sedan 2014 och ser detta förvärv väldigt långsiktigt." säger Caroline Fossto, VD på Städarna i Göteborg AB.

I och med förvärvet kommer Systrarna Tork ABs VD Ingalill Fägerhielm att fortsätta jobba vidare som konsult och hjälpa Städarnas bolag med bl.a utbildning.

"- Jag är mycket trygg i att lämna vidare till Städarna och det ska bli spännande att följa deras resa. Det är ett bolag som verkligen delar våra värderingar" säger Ingalill Fägerhielm, VD Systrarna Tork AB

Städarna i Göteborg AB är en del av Städarna Sverige AB som är ett av Sveriges största privatstädbolag med över 190 medarbetare. Städarna är verksamma på 9 orter i Mellansverige. Verksamheten i Göteborg har efter förvärvet ca 15 medarbetare.

"-Vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare, därför är vi väldigt selektiva vid företagsförvärv. Jag och Ingalill har arbetat tillsammans i Almega Hemserviceföretagens styrelse sedan ett par år tillbaka och Systrarna Tork AB är ett otroligt välskött bolag" säger Christoffer Sjögren, Koncernchef Städarna Sverige AB
För mer information:
Caroline Fossto
VD
Städarna i Göteborg AB
073-725 32 33
caroline@stadarna.se
Ingalill Fägerhielm
VD
Systrarna Tork AB
ingalill@systrarnatork.se
Christoffer Sjögren
Koncernchef
Städarna Sverige AB
0709 - 65 33 86
christoffer@stadarna.se