• söndag 23 april 2017

Secure State AB expanderar och nyanställer

Informationssäkerhetsföretaget Secure State AB kommer inom det närmaste året att expandera verksamheten och i samband med det fördubbla verksamheten.

Bolaget, som är experter inom informationssäkerhet, ser en stark efterfrågan på deras tjänster och kommer i och med detta att nyanställa både i Östergötland och i Stockholm.
- Vi växer vidare med både nuvarande och nya kunder såväl nationellt som internationellt. Det är ett bevis för att det arbete vi utför behövs och blir att våra tjänster inom informationssäkerhet blir viktigare i dagens moderna informationssamhälle, säger Ulrika Nilsson, VD på Secure State AB.
Secure State har i dagsläget kontor i både centrala Stockholm och Norrköping. Rekryteringsbehov finns på båda orterna samt på sikt i södra Sverige. Rekryteringen omfattar 5-8 personer och kommer att inrikta sig på främst nyutexaminerade från universitet/högskola samt etablerade konsulter inom informationssäkerhet.
- Vi är ett utpräglat kunskaps- och konsultföretag som erbjuder ett varierande arbete
inom flera olika branscher och vi arbetar i en starkt värdestyrd och utvecklande team-miljö. Hos oss känner man att man är en i gänget och att man bidrar till informationssäkerheten på ett nationellt plan, avslutar Ulrika Nilsson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ulrika Nilsson, VD
Tfn: 011-12 25 40
ulrika.nilsson@securestate.se

Secure State är ett utpräglat kunskapsföretag. Vi är specialister på att jobba proaktivt med avancerad informationssäkerhet både nationellt och internationellt. I partnerskap med både privata aktörer och offentliga verksamheter som myndigheter, försvarssektorn, kommuner och landsting skapar vi tillit till system och processer för att uppfylla deras behov av långsiktigt hållbara lösningar.

www.securestate.se

 
 
  • Senaste nytt