Föreläsningen handlar om hur företag och organisationer kan få tillbaka viljan och motivationen i en arbetsgrupp, bara genom enkla och självklara saker.

-Vi behöver bli påminda ibland, även om det självklara och ganska uppenbara. Det gör jag! säger Michael Södermalm.

-När vi väl blivit påminda och börjar tänka på det, räcker faktiskt ett vanligt "god morgon" ganska långt, för att öka trivseln och därmed motivationen, säger Michael.

-Motiverade och positiva medarbetare och chefer är förstås viktigt för alla företag och organisationer. Det påverkar prestationen och i förlängningen resultatet, säger Södermalm.

Michael Södermalm har föreläst om vilja och motivation i drygt 25 år. Hans föreläsningar uppskattas stort av publiken, för att de är äkta och berör.

-Jag utgår väldigt mycket från min egen livshistoria, som är både ljus och mörk, och får publiken den vägen att tänka och se nytt. Ungefär "kan han stå här och berätta det där om sitt liv, då kan jag också göra det här", berättar Michael Södermalm.

Michael Södermalm är föreläsare, mental coach och inspiratör och har uppdrag för både organisationer, kommuner, näringsliv och elitidrotten.

Föreläsningen heter "Det sitter i huvudet - Motivation och vilja i arbetsgruppen" och genomförs i regi av Lära för Livet.

-Södermalms föreläsning handlar ju om teambuilding och det är det klart mest efterfrågade ämnet just nu, säger Rony Forsberg, vd för Lära för Livet.

"Det sitter i huvudet – Motivation och vilja i arbetsgruppen" med Michael Södermalm:
Datum: 2016-11-23
Tid: 13:00-16:00
Plats: Collegium Restaurang och Konferens, Linköping.

För ytterligare information, pressbilder och ackreditering eller intervjuer:
Rony Forsberg, vd Lära för Livet, mobil: 0761-44 26 51, mail: rony.forsberg@lfl.se