Den första januari 2017 startar Estate Concierge AB i Linköping. Med vårt helhetskoncept inom fastighetsförvaltning där hyresgästen sätts i fokus känner vi att Linköping är helt rätt ort att fortsätta vår utveckling i. Vi finns sedan tidigare i Norrköping.

Estate Concierge Linköping AB kommer att drivas av Niklas Merits. Niklas har lång erfarenhet inom bygg- och fastighetssektorn och har verkat i Linköping i mer än 20 år. Tillsammans med vår projektledning, som arbetar inom hela östra Götaland, och vår administrativa avdelning i Norrköping så ser vi en stark utvecklingspotential och hälsar givetvis nya kunder välkomna.

Estate Concierge Linköping AB erbjuder fastighetsägare tjänster inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsutveckling, uthyrning, byggprojektledning och energiutredningar. Kunderna är såväl privata fastighetsägare som större börsbolag. Inget är för litet eller för stort.

Det gemensamma för alla våra kunder är att de ser nyttan i vår lokala närvaro, våra nätverk och vår breda kompetens inom fastighetssektorn. Vi arbetar med kontor, lager, industri, hyresrätter och bostadsrätter. Det som gör oss unika är att vi gärna hjälper hyresgästen med det som inte ingår i hyresavtalen. Som hyresgäst inom vår förvaltning ska man kunna fokusera på sin verksamhet.

-Steget in i Estate Concierge Linköping AB känns både spännande och utmanande. Att, tillsammans med den bredd av tjänster som vi nu kan erbjuda marknaden, få utveckla det här bolaget i Linköping är något som jag verkligen ser fram emot, säger Niklas Merits.