Målsättningen är att blanda aktiva företagare i olika åldrar och därigenom få en bättre spridning och blandning av deltagare.

- Entreprenölen kommer att hoppa runt på olika restauranger och barer för att hela tiden få nya inslag och erbjudanden för deltagarna. Även om vi börjar i Norrköping så vill vi gärna arrangera Entreprenölen på fler orter i Östergötland, säger Carl Netz, medgrundare av Reflx Kommunikation.

- Allt för många nätverksträffar ger idag väldigt lite tid till att faktiskt träffas och prata, deltagare emellan. Vi vill skala bort det uppstyrda och fokusera på det faktiska mötet mellan personer, säger Alexander Zahari, vd på Young Capital.

Om Young Capital
Young Capital är en idé-och företagsinkubator vars målsättning är att stimulera entreprenörskap i tidig ålder genom att erbjuda ett parallellt och externt stöd för unga, både under och efter gymnasiet.
www.youngcapital.se

Om Reflx Kommunikation
Reflx Kommunikation är en kommunikationsbyrå i Norrköping som tar hand om helheten när det gäller marknadsföring - både digitalt och analogt, i skrift och i bild.
www.reflx.se