Vi kan med stolthet presentera Advokatfirman Delphi som en ny samarbetspartner till Young Capital. Delphi är en av de främsta affärsjuridiska advokatbyråerna i Sverige, specialiserade inom högteknologiska områden som IT, immaterialrätt och life science. De finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping och har olika kunder från hela Skandinavien, Europa och Nordamerika.

Genom detta samarbete kommer den juridiska expertisen, som Young Capital kan förmedla, att spetsas till och renodlas för att bättre kunna hjälpa unga företagare. Delphis expertis inom nya och moderna branscher samt fokus på framtidens företag sammanstrålar med Young Capitals verksamhet.

- Delphis erfarenhet och spetskompetens kommer att underlätta för många unga som är i skedet att starta upp eller utveckla sina företag, säger Alexander Zahari, vd för Young Capital.

- Såväl vi som Young Capital brinner för unga entreprenörer. Dagens unga entreprenörer är morgondagens företagare och beslutsfattare. Därför är vi gärna med och stöttar Young Capitals verksamhet och vi ser fram emot att kunna bidra med det vi är bäst på nämligen kvalificerad affärsjuridisk rådgivning, säger Per Magnusson, advokat och delägare.

Young Capital är en idé-och företagsinkubator vars målsättning är att stimulera entreprenörskap i tidig ålder genom att erbjuda ett parallellt och externt stöd för unga, både under och efter gymnasiet. Målgruppen är ungdomar i åldrarna 16-26 år som vill starta eller redan har startat företag.